Guide To: Gucci Mane

Yo.

Jag, Bring The Nizzle aka E.J. aka Eftis Nikke Ankara aka Smurf Avoider aka Robert Downey Jrs. Ankle Tattoo aka I’m On A Segelboat aka Suomen Kolli Firth aka Feminismens Femte Våg aka Doper Than Persbrandts Coke Stash (DTPCS) aka Yes We Can Almost Still Like Obama (YWASLO) aka Donner Kebab anser att ett artistporträtt skulle göra er susen.

Vi har alla våra absoluta favoriter. Den artisten vi inte kan få nog av och fast vi ibland pausar från den så kan vi ändå aldrig få en större idol än den.

Min rollmodell, den jag strävar efter att likna, är Gucci Mane. I denna blogosfär förväntar jag mig att kanske en just och just har hört om honom. Någon kanske har hört om honom p.g.a. hans ansiktstatuering: En glass med strut. 

Han är känd som en udda karaktär, med okreativa sångtexter och instabila tendenser. Det är sant att han är udda och att han är instabil. Han har dödat en man i självförsvar, han har blivit fast för innehav av eldvapen, för innehav av droger etc. Det rör sig rykten om att han kastat en prostituerad ut ur sin bil, om att han begravt en man han tagit lifvet av bakom en skola i Atlanta. De här historierna är omöjliga att verifiera och mängden av dem är överrumplande. Han är den legendariske, mytomspunne Trap Guden.

Att han dock är okreativ när det gäller sångtexter är inte helt sant. Inom hans ofantliga katalog av musik, hittar man en massa skatter. Det här beror på om man orkar söka, såklart.

Ett par exempel på hans ordfärdighet och förmåga:

 

Red bezel on my jacob, lookin like a sliced tomato

fuck a hater, I blow acres of Jamaica in decatur

Im so extraordinary while my bracelet so canary

choppers dat my niggas carry, probably scare the military

half yo budget spent on luggage, spent yo mortgage on a portrait

Purple bud look like an orchid, can’t afford it? Watch me torch it 

 

Gucci Mane you stupid man I love the way you flowin

Ridin in my drop but I dont know where I'm goin 

On two eighty five I keep ridin in a circle

The inside of my ride smellin like a pound of purple

 

Han är en av de största skälen varför Mike-Will Made It är så stor som han är i dag (och vice versa). Det är alltså snubben som ligger bakom Miley Cyrus ’’23’’ låt. Gucci har i det förflutna tagit t.ex. Migos och Young Thug under sin vinge, några av de största namnen i dagens rap-scene. Även Waka Flocka Flame är den han är p.g.a. Gucci.

Så hur börjar man lyssna på Gucci Mane? Glöm för en stund typ Queen B eller vem annan ni lyssnar på. Hej, jag diggar sen Bey så chilla. För er audio-visuella njutning börjar jag med ett par bangers som ackompanjeras av en video.

Tune in next week for: UGK

Bringthenoise
16.03.2015 kl. 20:29

Födelsedagar, Fester och PKN

Hej, alla små guldkorn!

Jag har märkt att om jag håller i tyglarna lite tightare gällande alla opassande skämt och kommentarer och fokuserar på positiva vibbar, så förhåller sig människor positivare gentemot mig! Så jag hoppas ni vet att era föräldrar har evaluerat er som människor och säkert tycker ni är riktigt hejssan! Om de inte gör det, så kanske de vet bäst.

Igår vann diplomatin. Och jag, Bringthenoise, var den som med min pietet och politiska korrektthet var i spetsen för diplomatins vinst. Jag lyckades först förtära en god måltid med min familj och konversera om saker på ett behagligt sätt. Det gick nästan så att jag skulle fara iväg ut i natten före måltiden, men jag hann förstå att min far satsat på måltiden och jag antog att han uppskattade min närvaro i sammanhanget. Krisen fick inte rum för att hända! Like my man Mc Martti Mcfly Ahtisaari would say.

Nästa stopp var min väns födelsedagsfest. Jag hade ingen present att föra fram, men de positiva vibbarna jag talade om tidigare, dem hade jag med. Dock bekostade jag en ED för min kompis för 3,80e, och han är födelsedagsbarnets pojkvän, så i princip hjälpte jag kollektivet. På festen halvt erbjöd jag och halvt tvingade jag min musik på alla deltagande, enligt min vana trogen. Ingen protesterade och ingen behövde bli tystad. Jag diskuterade länge musik med en av medlemmarna från KAJ (namedroppiiing). Vi kom båda till slutsatsen att min kunskap om hip hop är banbrytande. Vi försökte också bryta andra banor med att försöka klura ut en vice-ish pampasdokumentär, ur ett nylands- och pampesduos perspektiv.

Efter att en stor skara vänner, som inte värderade vårt partysällskap, avlägsnat sig så tog vi oss till Musta Härkä. Jag har ingen aning varför. Det var både white trash, normalt, udda och besökt av ug peeps. 

Ungefär två tiden ringde min trogna kouvola-kompis och dök upp utanför klubben. Jag hoppade med honom på bussen och fick höra om hans kvinnoeskapader. De handlade t.ex. om en kvinna som nästa morgon, efter en lång natt av twister spelande, direkt efter vaknandet hade börjat bombardera honom med glas och vichyflaskor och sedan tagit taxin hem.

Vi bestämde oss för att besöka Ladi eftersom resten av kouvolaklanen befann sig där och why not. Där mötte jag också andra bloggare som t.ex Mc Madafakkin Linkkari, Kira och ett par andra bekanta. Det var ett oväntat möte och deras första ord då de såg mig var: Oj, där är Bringthenoise. En fantastisk skribent samt bloggare, någon vars nivå man skulle vilja nå! Om ni undrar hur jag vet vad de sade i den högljudda klubben, så ska ni veta att jag är professionell läpp-läsare, som Tom Cruise i tredje filmen om omöjliga uppgifter. Så jag tolkade lätt läpparnas rörelser. Och som Meghan Trainor säger om att man ljuger när läpparna rör sig, så måste jag i det här sammanhanget var av annan åsikt. De talade sanning om mina goda förmågor!

Efteråt tillbringade jag och min trogna kouvoleanska kompis en lång tid i nakkikiska kön och samtalade under tiden om våra släkters inblandning och insatser i försvaret av Finland. Det var just så osammanhängande som man skulle tro.

Som godnattsaga lyssnade jag på Opie and Anthonys radioshow och deras åsikter om CSI och Carusos one-liners. Ypperligt.

 

Ps. Pertti Kurikan Nimipäivät tog hem vinsten och nu bråkar alla om om de borde ha vunnit eller inte! Jag måste ju kommentera kulturfenomenet. De är musikaliskt inte så hemskt begåvade och passar därför väl in i Eurovisionen! De är inte supersexiga, men ser inte lika konfunderade ut för män som Conchita (Meet)Wurst. Satin Circus är jävligt bittra! De var såna prettyboys anyway, sådana brukar inte ha en chans i Eurovisionen! Eller hur?

Bringthenoise
01.03.2015 kl. 15:29

Anniversary

Yoohoo shitheads!

Jag har haft en hård och tankesplittrande ’’writers block’’ på siståne. Varje gång jag försökt skriva blokerar någon mig från att göra det. Ofta någon tävlande skribent från Instagram. Ni kanske inte förstår kopplingen mellan IG och att vara en lysande skribent, men faktum är att min hashtag-game är något lysande och jag har blivit kallad ’’hashtagkungen’’. Mamma är stolt.

På tal om min moder. Ni vet den djupa sorgen som söker sig igenom ert innersta, den djupa sorgen som präglar er mentalitet efter att ni blivit förråd. Den djupa sorgen jag talade om några ord och mellanrum sedan slog mig för ett par dagar sedan. Jag tänkte vara en god son, inte bara en stolthet utan också snäll gentemot min moder. Så jag använde en skjorta hon gett mig. Efter användningen tvättade jag den med andra vita kläder. Det var då som det värsta hände. Jag plockar kläderna ur tvättmaskinen efter att den blivit färdig och märker konstiga färger på skjortorna. Färgerna härstammade från skjortan min moder gett mig! Hela huset for på omedelbar lockdown, jag kontaktade närområdets alla mammor och hade ett skype-möte med dem om hur jag skall minimera skadorna. Efter två intensiva timmar hade jag löst problemet. Jag har ännu också mardrömmar om det här.

Ps. Jag glömde fira min årsdag! Det har gått över ett år sedan någon kommenterade på mina funderingar på den här bloggen! 

 

Glöm den där Ratata spotify listan. This da real deal.

Bringthenoise
25.02.2015 kl. 22:20

2014: Blogglistan

Nu räcker det. Jag, Bring The Noise aka Bring The Nizzle aka Den Ensamme Finlandssvenska Björnstammen aka Marko Bjurströms Halv-Systers Bekant aka Livet, Inga Barn Och Helsingfors aka Finlands Flavor Flav aka Bobby Shmörda aka Juoksuta Jalokiviä aka Den Vite Icke-Greken aka SSSM Stenig aka In Da Alexander Stubb Club.

Jaa, alltså jag hade haft nog. Ratata har inte haft en såndän ’’det är nytt år, ny chans för alla som vill förbättra sitt miserabla jag och här är en lista om vad du gjort och kommer göra’’. Jag väntade i två månader tills jag samlade allt mitt mod, min entusiasm för rättvisa och fick så tråkigt att jag orkade koka ihop det här. 

Tro inte heller att jag komponerat den här själv.

1. Gjorde du något år 2014 som du aldrig har gjort förut?

Hade en workshop för siamesiska tvillingar som skulle separeras från varandra. Den hette ’’Break ups are hard y’all’’.

2. Höll du några av dina nyårslöften?

Jag sålde, om möjligt, ännu mera droger. Gravida kvinnor är en ny niché, de gör dåliga val under sina hormonsvängar.

3. Fick någon du känner barn?

En kvinna fick en crackbaby. Snart är mina kunder alla släktingar!

4. Dog någon som stod dig nära?

Nej.

5. Vilka länder besökte du?

USA. Shit när kommer jag dit igen?

6. Är det något du saknade 2014 som du vill ha 2015?

Mera ömma känslor människor emellan.

7. Vilket datum kommer du alltid att minnas?

Menar ni att jag skulle glömma bort att en dag fanns/finns? Liksom att vissa månader har en olika mängd dagar än andra och det skulle konfundera mig? Tror ni det!?

8. Vad är det bästa som hänt dig under året som gått?

Fått mera kontakt med den andliga världen.

9. Vilket var ditt största misstag?

Att försöka förföra Päivi Räsänen, det var därför hon hade den där bilolyckan.

10. Vilket var ditt bästa inköp?

Jag gillar öl.

11. Vad spenderade du mest pengar på?

Av alla drycker så tror jag öl.

12. Vad gjorde dig riktigt glad?

Det finns ett speciellt element i dryckernas värld och det heter öl. 

13. Har du varit sjuk eller skadat dig?

Har fått mentala skador i mängder.

14. Vilka låtar eller artister kommer få dig att tänka på 2014?

ISIS Is The Nicest - TWA

Verbal Bombs and Real Bombs - TWA

Al Qaeda Vs. ISIS Annual Freestyle Battle - Mosque With Mic’s

15. Mådde du bättre eller sämre under 2014 än vad du gjort tidigare år?

Faktist mycket sämre. Livet försvåras en aning med en massa mentala skador.

16. Finns det något du önskar att du lagt mer tid på?

Din moder.

17. Finns det något du önskar att du lagt mindre tid på?

På alla haters! Jag är perfekt som jag är!

18. Hur var din julafton?

Gemytlig? Trevlig? Mysig? Svårt att säga. Mest låg jag och tuggade fradga p.g.a. mina mentala skador.

19. Blev du kär?

De var alla av en lägre samhällsklass. Det var icke acceptabelt för en adlig.

20. Vilket program har varit det bästa på tv?

Who the fuck watches TV? I’m new age, mothafucka. Men serien Brooklyn Nine-Nine är fenomenal.

21. Hatar du någon som du inte hatade förut?

Shit gone get personal. En annan dealer som vi kan kalla ’’Judas’’. Vi var dealer-duo förr, men han förrådde mig och har nuförtiden monopol på skilsmässofall, men jag har mina gravida kvinnor! 

22. Vilken var den bästa boken du läst under året?

Hahahaha.

23. Vilken var din största musikaliska upptäckt?

Beat comp!

24. Önskade du dig något som du fick?

Talar vi nu om julen eller? Jag önskade mig ett par handskar och fick ett par handskar. Det var något jag talade om länge.

25. Önskade du dig något som du inte fick?

Trådlös telefon. Måste alltid vänta tills jag är hemma så jag kan kommunicera via telefonradiovågorna, liksom.

26. Vilken var årets bästa film?

Whip It Slash: En annan musikalisk film, som liknar Whiplash, men denna handlar om gitarristen Slash, om hans hatt, hans hår och hans solglasägon.

27. Vad gjorde du på din födelsedag?

Jaa hörru... efter att ha gått igenom telefonens bilder och kommit till mitt födelsedagsdatum, så kan jag lugnt säga att inga bilder finns från den dagen. Måste ha varit lyckat!

28. Vilka var de bästa människorna som du träffade?

Alla de fabulösa gravida kvinnorna. Deras hormonella humörsvängar var så bra. Liksom vill du ha crack eller inte? Bestäm dig nu för fan. De köpte nog alltid till slut!

29. Hur skulle du beskriva din klädstil?

Ska vi säga som så att jag inte diskriminerar någon etiskt, moraliskt, sexistiskt eller på något annat fördärvligt sätt. Inte som t.ex. de fattiga. Man blir ju stilistiskt förolämpad.

30. Vad fick dig att må bra?

Adliga sammanträffanden.

31. Vilken kändis var du mest sugen på?

Mmmmm. Sugen som en snål Same på typ älg... kött? Bor de inte i vildmarkerna? Jaa, men jag var riktigt sugen på mmmm... Ryan Gosling. P.g.a. The Notebook.

32. Vem saknade du?

Shit don’t get all schneaky and chewy with me ya shcrappin little shlut.

33. Vilken var din bästa månad?

Jag har endast lärt mig sju av dem. Men av dessa sju väljer jag april! Det känns rätt.

34. Finns det något som du skulle kunna ha gjort bättre?

Vågat säga nej till hälsosam mat. Såndänt äckel som man bara äter för man hatar att ha en tillfredställd själ. 

35. Hur kommer nästa år att skilja sig från det här?

Jag kommer se på alla filmer som blivit kända inom de intellektuella kretsarna, läsa en sammanfattning om alla viktiga böcker som kommit ut och få reda på vem som vill döda vem i mellanöstern.

Bringthenoise
04.02.2015 kl. 22:32

Ett Rationellt Inlägg

Hyvää päivää! I mitt föra inläggs titel finns ett skrivfel, deal with it ocd's.

Jag har inlett det nya året med att donera pengar till kallios barer, donera pengar till automater vid tågstationen som säljer godis på natten och donerat pengar till Kony 2015. Ni kan också donera valfri valuta (dock inte rubel) till Sony 2015, pengarna går till deras IT.

Jag har börjat jobba med små barn och är en eftisledare. Bring the noise är nu officiellt ungdomens och den finska framtidens fackla, ljusspridare och vägledare. Under en längre tid har jag känt på mig att jag har en speciell roll då det gäller utvecklingen av barnens intellektuella sidor. Så, nu är det bekräftat!

På tal om kräft relaterade ord så har jag bara en gång varit på en kräftskiva. Det är ju så att huvudpoängen är sprit och jag tål inte sprit. Jag vet, en finne som inte tål sprit är otänkbart. Det var också förundransvärt att förstå för ett par italienare och en norrman vi mötte igår på baren. Hur jag bytte ämne just var så smooth. Jaa, men de var riktigt trevliga och såklart måste vi bombardera dem med frågor om vad de tycker om vårt fosterland. De hade kommit till Finland i ypperlig tid, alltså September. Och inte likt sångerskan så är det då som det börjar bli mörkt. Samt skulle de fara i Februari (skriver man månaderna med stor bokstav? i don’t know i’ll just go with it) så ett mörkt Finland är allt de kommer minnas! Perfekt!

De var alla mycket trevliga individer. MEN norrmannen förolämpade mig om att finnarna endast är bra på lätkä och ingenting annat. Här kan vi dock konstatera att det positiva i sammanhanget var det att jag inte tycker om sprit, inte hade druckit sprit och inte blev rähinäviinoista arg på norrmannen. Perfekt!

Borde jag sluta varje textklump med Perfekt!(?) Jag behöver få mera positiva vibbar i min blogg tror jag. 

På fredag var jag i beefen. Jag har börjat umgås i lite nya kretsar och det här är en krets där vissa tycker om att ride the ice pony aka woop chicken aka meth. I fyllans tankar började jag tänka på att kanske pröva that sweet schaboo schaboo. Jag har aldrig prövat på hard drugs så det kändes lockande. Min goda vän avbröt dock mina irrationella tankar och berättade om hans lite mörkare tider och hur svårt det var att ta sig ur denna livsstil. Damn, det var sobering. Så kom ihåg att inte göra dumheter i fyllan! Moral punch i ditt face! Perfekt! Nää, nu passade det inte in alls.

Hoppas ni har en bra vecka allihopa! Usch så glatt det där lät. Fuck off. 

 

Bringthenoise
18.01.2015 kl. 16:37

2014: En Djupsinning Tillbakablick

Hej på er alla! It’s ya boy Bring The Nizzle aka Den Finlandssvenska Framtiden aka Radio Vegas Yngsta Fan aka Gangsta BumtsiBum aka Kottbys Kanye West aka Marky Mark Living-Good aka Brokeahontas aka Strindbergs List.

Jag vill starta 2015 med mysiga vibes som impregnerar era hjärnor likt en tumör och bosätter sig där. Den här tumören av lycka hoppas jag ni alla får!

On the real though. 

2014 var ett händelserikt år. Men innan jag börjar redogöra för årets händelser ställer jag frågan: Ser det inte fult ut att börja en mening med numror?
Jag känner mig tvingad att skriva en historisk tillbakablick om 2014, fast det inte var super tumultuöst. 

Btw jag kan berätta för dig hur får reda om du varit med om något tumultuöst. Du tar fram din dator eller smarttelefon, söker ut Hans Zimmerin mahtava kipale No Time For Caution. Denna sång har ett climax vid 2:30 och en build-up som börjar långt före. Okej. När du känner att build-uppen håller på att sizzlea i dina öron börjar du rekonstruera minnet. När själva climaxen startar i sången så tänker du på minnet i sin helhet. Om minnet passar ihop med sången så är det tumultuöst och ergo vica vi curriculum vitae ecce homosapiens ett minne värt att minnas! Cuz that shit is all you have when you’re old, everyone is dead and your children like Oculus Rift more.  

Under året 2014 (looks so much better när jag började meningen med bokstäver!) började jag min militärtjänst och under samma år slutade jag också min militärtjänst. Min militärtjänst var ett experiment som lärde mig två saker: Jag orienterar lika dåligt i skogen som i betongdjungeln och jag njöt mindre av shared bathrooms than I thought. 

Några bra saker hände dock i den militära institutionen för finlandssvenska individer. Jag njöt av sällskapet av både österbottningar och nylänningar, fungerade som diplomat under tillfällen de båda nationaliteterna var i samma tält och var enhetens rap-guru. 

Det hände inte så mycket annat under året 2014. På veckoslutena kom jag hem, hälsade på min moder och syster och sov hemma på golvet. Jag sov på golvet p.g.a. att sängen kändes för mjuk. Känslan beskrivs bäst i Captain America: Talvi Sotilas helt i början när Birdman blir förbi sprungen av kaptenen många gånger. De har en djupsinnig konversation om hur det känns att vara veteran. So true, man. Actors know the pain.

Efter att jag rehabiliterades från det militära tog det inte länge förrän jag blev en produktiv medlem av vårt samhälle, jag skaffade jobb på noll-tid. Inom kort kommer jag att vägleda vår ungdom med mina mixtapes som jag delar ut i klassen. Så ni som inte har jobb och drar ner Finland på en fördärvlig nivå: UPS is hiring, mothafucka.

Tvåtusenfjortis var också de 365 dagarna då många vänner flyttade utomlands för att studera. Mina två vänner flyttade till Sverige, en till USA och en till Vasa. Ett par andra flyttade inom landet till t.ex. Åbo and so fucking forth.

I något skede kanske jag också lämnar vår nyare hufvudstad för den äldre.

Bringthenoise
03.01.2015 kl. 16:15

The Guest

Yo yo yo yo oyoyoy

Det är fullständigt möjligt att min konsumption av filmer är ohälsosam, men helt som den där bruden sjunger om rehab så är jag inte på väg dit. 

Denna gång har jag skådat filmen The Guest. Bitch, it’s great!

Det handlar om en familj som förlorat sin son då han tjänstgjorde i armén. Det är ett lite liknande scenario som när mödrar förlorar sina söner till värnplikten i Finland, men i den här filmen är sonen borta i en permanent egenskap. Alltså han har potkassut tyhjää. Vaihtanut hiippakuntaa. Siirtynyt silkkisääristen joukkoon. Heittänyt kirveen kaivoon. Vetänyt vitosen. 

Kanske ni förstod?

Anywho. Famlijen har redan börjat move on. Och boom! Hans gamla armékompis dyker upp vid dörren och smörar till det med en massa prat om att han lovade sonen att hälsa peepsen. Modern går såklart i kras lik en kruka som just fallit till golvet och man ser den splittras i sow motion. Det är helt coolt. 

Han är så artig att det anser det passligt för honom att bosätta sig där under en kortvarig tid. Eftersom han är socialt kapabel och har muskler blir han snabbt vän med medlemmarna i familjen. Han spöar t.ex. dem som mobbar den yngste sonen i familjen. Det är en ganska cool scen och fick mig att känna mig ganska tillfredställd då det gäller väl koreograferade fights i filmer. Jaa, tummen upp alltså. 

Han hjälper till med en del familjeproblem utan möda och blir därför allt mer populär. Tills det börjar verka som om han kanske skapar en del. And so fucking forth.

Filmen har en extraordinär soundtrack med en massa syntsånger. Och, damn! That shit got me.

Det är inte en high budget hollywood horseshit. Den här är nice. Fettnice. Stämningen gillar jag.

Soundtrack:

Bringthenoise
27.12.2014 kl. 19:03

trying to be civil.

Bring the nizzle fo shizzle up in this bizzle. 

 

Hej alla, jag är inte mörkhyad. Ni kanske just fick den tanken i ert huvud, att hmm... han låter övertygande mörkhyad. Så är det dock inte. Jag är bara en vit man med en mycket omfattande kunskap om gatorna och slangen som den präglas av!

På tal om gatorna så har jag en hel del mera tid att tillbringa på denna utbildningsplats (alltså ’’mut on opettanu helsingin kadut’’). Jag är ju civil nu för tiden! Jag hinner njuta lite av finlands samhälle innan Putin vill annektera Närpes.

Innan ni hann säga: Varför tilldelades bring the noise aldrig bloggpriset? Och är det någon som försöker hindra bring the noises spridning? I så fall måste vi skaffa mera läsare till bloggen och störta bloggeliten! - Ja, innan ni han säga det där så skaffade jag jobb åt mig själv. Jag är känd för att ha ett bra tålamod som bara töjer och töjer. Tanken att jag skulle tappa nerverna på något på en kort tid är främmande. På grund av mina elastiska nerver fick jag jobb som eftisledare! Arbetstimmarna är lika med himmlen för mig. Från 12:00 till 17:00. Ahh. Okej, superduper lön får jag inte. Men, still getting payed ho.

Efter att jag besegrat stereotypen som beskriver traumatiserade beväringsveteraner som hamnat ut för de hemskaste sakerna och inte mera känner igen sina vänner - så känns det som om jag kan åstadkomma vad som helst! Kanske komma in till Åbo Akademi. Jag vet att det är pinsamt... men jag blev ett poäng ifrån förra gången. Ett poäng! Ett mothafuckin poäng. Jag känner mig som Al Gore när de höll på med att räkna rösterna och någon failade och Bush vann. Men skulle Gore då ha skaffat den där saken som hissade upp honom så han kunde visa var våra CO2 levels var? Det kan man inte veta.

Se hur coolt! Jag hittade tyvärr ingen gif.

Bringthenoise
26.12.2014 kl. 15:46

A Most Wanted Helsinkian

En ödmjuk skribent har återvänt i full fräs och framfusig bravur.

Jag har haft tur det här veckoslutet, en orolig, något så när vrickad, medborgare ringde polisen på mig och mina kumpaner. 

Vi hade just lämnat en prestige fylld bar och betedde oss som civiliserade soldater. En av mina vänner hade studerat på hanken och ville ta en bild av oss framför byggnaden. Say cheers. Vi fortsätter framåt och jag får en konstig känsla, tittar bakåt och ser en man i tysk militärjacka se på oss och ringa ett samtal. Man bara vet då någon talar om dig och juonittelee någo paskaa. Så jag bestämde mig för att se vad som försiggår. När jag var två meter ifrån den mysteriska mannen sa han högt: Älä tuu lähemmäs! Jag hajade till och märkte en pepparsprejs flaska i hans hand. Tankar som först figurerade i min hjärna: Okay, this guy has been dropped as an infant. Jag gör ett halvhjärtat försök att lugna ner honom. Han påstår att vi tagit ner Hankens ’’N’’. För en sekund tar jag ett steg tillbaka och ifrågasätter min egen funktionsförmåga. Tog vi just ner Hankens ’’N’’ utan att märka det? Vännerna samlas ihop och vi bestämmer oss för att springa och ta en titt. Där var det ännu. Lika stadigt fast satt som den finlandssvenskhet den representerar. 

Efter att vi förstått att fuck this guy måste vi ännu förklara oss för en polis som stannade oss på vägen. 

Jag kunde se framför mig då han i bakgrunden hörde Nicklebacks - Hero samtidigt som han talade med polisen. ’’Yeah, they’ve taken down the ’’N’’, they’re probably racists too’’.

Annars är jag kanske lite nolona. Samma kväll som vi stött på polisen hade vi också diskuterat det militära och kommit till slutsatsen att underhållsplutonen inte skötte sitt. Det blev ganska intensivt. Tur som var stötte vi på den som är ansvarig för underhållsplutonen och med hjälp av lite alkohol lyckades jag förvandlas till en ganska bra förolämpare och asshole. Det är jag inte så stolt över.

Men kvällen fortsatte och slutade med att jag salsade hela vägen till bussen och tog mig galant hem också. 

 

Vaknade fattig. 

Bringthenoise
17.11.2014 kl. 17:09

Min Födelseplats: Åbo

Som Ultron i den nya filmen om Hämnarna säger: I am free. There are no strings on me. Så kommer det ävenledes att vara för mig, inom en ganska snar framtid.

Igår bestämde jag mig för att åka iväg till Åbo ganska så spontant. Det var en planerad hemmafest, men om tillbringar en ljuvligt stor del av sin tid på läger kommer man icke ihåg fester, happenings eller räkningar.

Jag använde igen syndigt min körkortslöshet till min nytta och fick skjuts till Åbo. Inget emot VR, men suck my dick.

Vi anlände till den första förfesten med stil. Boomboox, Kanye’s persienn liknande ’’solglasögon’’, turtleneck och backslick. Nej men for realsies så var jag lite vilse då jag kom till förfestensförfest. Många av de som blivit bjudna studerade redan något. De samtalade om typ räntor.

Då det var dags för den officiella förfesten hos min kompis var dock min attityd, självsäkerhet och mitt cool på en ytterst behaglig nivå. Jag hann t.o.m. googla lite om räntor och kunde i värsta fall bidra med ett exempel.

Kanske två timmar senare och jag talar med en jämnställd varelse av det kvinnliga könet och tänker på Funkadelic’s - Hit It And Quit It (fantastisk sång btw), samtidigt som jag skämtar iväg och är relativt rolig. Now listen to this. Den här personen var lika mycket på noterna som när Mozart skrev en ny Burana-jingle, men hon lämnade bort en detalj. Hon hade en pojkvän. These Hoes Ain’t Loyal. Jag gjorde dock ingenting eller hann inte förrän informationen om relationen nådde mina öron och senare min hjärna. I’m clean, guys.

Annars har yours truly tillbringat sin tid i skogen och alltid när jag hinner lyssnar jag på ny musik.

Run The Jewels 2 publicerades helt nyligen och den är såklart så bra att det är orättvist. Här är också ett par andra bra sånger jag lyssnar på för tillfället.

Keep fuckin’ cool, people.

Bringthenoise
26.10.2014 kl. 18:33