Klädutmaningen

 

Vad gör du för att hålla dig varm under vintern?

När jag rör mig på stan använder jag s.k. checkpointer. Jag laddar alltid upp min värme inomhus som på t.ex. järnvägstorget och sedan går jag extra snabbt utomhus, för att hålla värmen uppe.

 

Vad är din filosofi vad gällande kläder?

If you don’t look fly, then why even try?

 

Vad har du på dig på bilden?

Is you blind, ho? Har min sjömans utrustning på mig. Det var seglats dagen då bilden togs. That hat speaks for itself.

 

Hur piffar du upp din look?

Ibland får jag känslan att de här frågeformulären inte riktigt är riktade till män. Jag klär mig i plagg som inte slår fattiga, bohema (samma sak) eller för färggranna signaler. 

 

Jag utmanar Anne Hietanen! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bringthenoise
28.01.2016 kl. 23:33

Lifestyle

 

Hej!

 

Jag planerar för tillfället att omvandla denna blogg till en lifestyle aktig, mera positiv upplevelse. Det finns inga begränsingar för hur långt jag tänker gå för att bli veckans blogg.

Före det vill jag bara nämna hysterin som råder kring våra goda flyktingar. På bägge sidor av det politiska spektrumet tuggar de flesta fradga. Invandrarkritiska politiker och matti meikäläinen använder kvinnors våldtäkter som känsloväckande spelpjäser, men det gör också den invandrarvänliga massan. Så var inte den som på flit eller av otänksamhet använder ett nationellt problem för ditt eget politiska syfte. Jävla päron.

 

Men nu! Låtom oss börja mysig lifestyle. Som lifestylebloggare kan jag ju inte på riktigt tala om saker som har någon skillnad!

 

Alltså på siståne har jag känt mig lite deppig. Den nalkande vintern värker i min själ, jag blir tröttare och jag är en man... så det är lite dåligt av mig. Men jag har alltjämt en massa sympatiska tankar. Det är t.ex. superkul att Matilda har fått ett nytt jobb! Sättet hon använder smileyn, hjärtan och skriver på är bara så intressant. Gå och läs hennes senaste inlägg!

Och så är också Anne Hietanens tips guldvärda:

"Du måste ha en poäng med det du säger. Vad vill du ha sagt? Om du inte har något att säga, måste du fundera en gång till."

Jag rekommenderar att ni läser hela listan. Det är lika insiktsfullt hela tiden. Guld, i text form.  Personligen måste jag fundera en gång till på vad min podcast: ’’Varför Jag Bloggar och Tar Mig Själv Så Seriöst’’ egentligen vill säga.

 

Nu kommer vi till en annan lifestyle del av inlägget. Spännande!

 

Jag har inte gjort mycket annat än jobbat och tagit det lugnare än någon som ''studerar'' på teaterhögskolan. Av någon anledning har jag ändå fått mera ansvar på mitt nuvarande jobb, med mera stress. Så fick jag även jobberbjudande från Bronda, den ägd av Tomi Björck. Som det ser ut nu dj:ar jag antagligen från januari till sommaren där. Det hänger mest på om jag får mina  jobbturer att löpa smidigt ihop.

Nu personifierar alltså jag och mina yrkesval en greks värsta mardröm. 

 

Hur firade ni förresten AIDS-dagen för ett par dagar sedan? Kommentera nedan!

 

Bringthenoise
03.12.2015 kl. 22:56

Värsta Dagen 4 Ever

 

Yup, den är här. 

 

Farsdagen representerar den androcentriska mardrömmen som pågår 365 dagar om året och har manifesterat sig, i all dess perversa prakt, på små kort och blombuketter. En dag då jag, och otaliga andra, blir påmind om att män är jätte, jätte, jätte, jätte, jätte, jätte inte alls kivoga. Jag menar att de liksom är jätte, jätte, jätte, jätte, jätte dåliga! Usch, okej.

Jag väckte såklart min far på morgonen med att spela en mp3:a på människors skrik. Den symboliserade alla liv han antagligen förstört. Och eftersom han är finskspråkig mötte jag honom med frasen ’’Haista vittu, senkin likainen hirviö’’. Efter det band jag fast honom i en stol och tvingade honom se på en video där Hillary Clinton får veta att Bin Laden har dött. 

 

Hur gick ni er far till mötes?

 

Män jag har träffat har sagt till mig ’’Bro, ska vi spela lite jenkkifusse?’’ och har sedan tacklat mig, ätit upp bollen, slått sig själv i huvudet med en ölflaska, gett örfilar åt kvinnor som vagt liknat Malala och utbildat sig till läkare så de kan sabotera aborter.

Därför talar jag nu för tiden med tunn, ljus och hög röst. 

Därför är Loiri, vårt lands tårögda och alkoholiserade själ, en dålig far!

 

Glad farsdag! Eller more like en fars dag, am i right?

 

Bringthenoise
08.11.2015 kl. 23:35

Dopen Your Day

Nu menar jag inte att ni skall använda droger och därmed dopa er dag. Vad jag syftar på är att ni kan pausa Kate Bush för en sekund (eller något liknande ni liberaler lyssnar på) och lystra på listan jag alstrat fram.

Eftersom jag vill bringa lycka till varje finländare, och fabulösa flykting, har jag fixat ihop en lista på praktfulla audio exemplar av många genrer. Jag brukade förr ha en strikt ’’inget annat än hip hop på bloggen’’ policy, men jag håller oftast inte mina löften. Bara när jag lovar att inte rösta på Paavo Arhinmäki eller att aldrig prova på en vegeburger. Jag hävdade ju för en stund sedan att jag skulle sluta blogga, men där var jag lika pålitlig som Web MD.

Listan inkluderar: Hip Hop, Soul, Funk, Pop och lite Electro. Playlisten finns i Spotify form och i Youtube form, för jag vet att vissa av er inte är så ekonomist kunniga. Tidal versionen kommer på våren 2017... Hova!

 

Dock ämnar jag inte lämna er tomhänta på andra fronter än den auditiva! Jag har också tips för era ögons blickar!

En tv-serie jag hyser varmare känslor för än Bernie Sanders blåögda fans hyser för honom är Portlandia. Den är sketchbaserad och handlar om en handfull karaktärer i Portland. Huvudkaraktärerna är i princip alltid Fred Armisen och Carrie Brownstein i olika munderingar. 

 

 

För er som är sorgsna över att det där flygplanet föll i bitar: har jag ingenting! Jag deppar inte själv. Men det finns den där virtuella stearinljus nätsidan nuförtiden för er som är deppade! Hoppas den har en advent funktion till julen!

En annan bra serie är The Thick of It. Det är en brittisk politisk tv-serie som inte går att jämföras med t.ex. House of Cards. I House of Cards är alla helt för effektiva, säger konstant coola saker till varandra och är mera maskiner än människor. Den här är mera kaotisk och human.

Bringthenoise
03.11.2015 kl. 22:42

Iran, Syrien och Könspolitik

Ciao.

 

Jag har viktiga nyheter! Min blogg och bloggen Slida Vid Slida kommer börja en gemensam blogg! Vi har bestämt oss för att döpa den: Slida Vid Noise.

Ytterst spännande. Och rörande. Två kön, två bloggar, två öden sammansvetsade, två saker som existerar.

Men jag har också sorgliga nyheter, tyvärr kommer Bring The Noise aka Bring The Rajat Kiinni aka Kiitos Sunnuntailisät aka Tornio Shangri-La aka Paavo Arhinmäkis Vocal Coach aka Syriens Fjortonde Fosterländska Front aka Jag Känner En Medlem Från KAJ aka jag inte delta på Galan 2015! Jag undersökte addressen och märkte att galan äger rum i Vasa. Till den delen av Finland färdar jag endast om det gäller en begravning (och då går gränsen vid kusiner, inga familjebekanta). Men vad ni kan göra är ändå rösta på mig! Om ni inte luskat ut det ännu hör jag hemma i årets hälsoblogg kategorin, eftersom min mentala hälsa är på en behaglig nivå. Eller årets familjeblogg. För jag tycker ni alla är en del av min bloggfamilj och denna familj är så mycket kärn att de gröna kommer protestera bloggens existens, men går ändå med i regeringen trots att inget görs åt saken. Min könsneutrala, laktos intoleranta (har aldrig ens varit på test) och gräns stängande regering. 

Förra veckan lade jag märke till att ratata än en gång inte hade valt mig till Veckans Blogg, utan istället huserade de ordagrant på hemsidan. Jag gick ordagrant igenom hennes svar... och de är inte dåliga, men låt mig bara säga att jag hellre gör ett dagskryss på grundlagen. 

Jag tänkte på skämt erbjuda alternativa svar på frågorna de ställde henne men kom till slutsatsen att mina texter börjar bli horriblare än en vegansk efterrätt.

På fredag åker jag tyvärr till Sverige och tillbringar en natt där.

Ps. Nicke Aldén har fel, inga fler manliga bloggare behövs. Det finns ett flyktingcenter helt nära mig och att kunna relatera till dem med att nämna ens egen minoritets situation är så bra icebreaker! 

 

Här ett par sånger.

 

Bringthenoise
21.10.2015 kl. 12:02

All Is Well

 

God kväll, god morgon eller god afton, beroende på var och när ni läser detta. Gud, det där låter som ett introduktionstal från eurovisionen.

Hej! Låter avsevärt bättre. 

 

Jag har inte delat rum med Schumacher (eller schumi som vi nära och kära kallar honom) och nyligen vaknat från en koma, utan mer eller mindre fått den där bloggiga glimten i mitt vältränade öga igen! Jag har vaknat upp ur min dvala som när oppositionen slutade drömma och fick i gåva Timo Soinis grova grekiska monetära misstag. Det har dock inte begåtts några gravade lax misstag på ratata! Inte skulle jag veta om det annars heller, jag läser ungefär tre till fyra bloggar och en av dem är min egen.

Många av mina läsare, som i misstag snubblat in här p.g.a. orden: loppis, baby, meillä on unelma, immigration är en utländsk välsignelse och vegan, undrar säkert vad för äventyr jag råkat ut för under min hiatus!

Det orkar jag inte med.

Jag läste Satumainens fint skildrade historia om hur hon äntligen lyckats medge (för sig själv) att hon som tonåring var ett päron, eller något liknande som jag indirekt snappade upp. Kommentarerna hyllar henne som om hon just kommit på hur man förklarar feodalismen för en fem åring. Att komma till insikten att man visste mindre än en bilkmekaniker från Kajana som tonåring gör mig inte direkt rörd. Vem var ens bekväm med sig själv som tonåring? Det är därför det finns tre miljoner identiska amerikanska filmer om att hitta sin hormonella identitet.

Men låt er inte luras, jag älskar dessa spröda, bräckliga, vackra insikter. De inspirerar även mig till otaliga förnimmelser om mitt intressanta vardagliga liv!

Till Irene kan jag tipsa om att Ekenäs i grund och botten är tommare än ett löfte från Jyrki Katainen. Sure, några människor säger att staden är fin på sommaren, men det är för att de flesta ställen i Finland blir mer angenäma när de är varma, utom kanske Tampere. Om Irene dock har tur kan hon stöta på en lätt berusad pampes ute på kvällspermission i Ekenäs! Denna lingvistiska upplvelse kan erbjuda lite krydda till ett annars smaklösare ställe än tofu.

Men se här, jag har något personligt jag kan dela med mig! Jag åker kanske iväg en sväng till Spanien för att jobba. Ni må fråga hur jag får jobb i ett land där arbetslöshetskassorna är de enda kassorna som används, men vet bara att jag är en framstående adlig person. 

Efter att jag fått nog av alla inkompetenta sydliga européer finns det en möjlighet att jag reser iväg till de tre kronorna för framtida studier! Så håll i era barn, festliga möar eller närmaste ofarliga person i sikte och vänta i spänning på mina uppdateringar! De kan ta ungefär ett halvt år innan jag orkar skriva igen, men sitt tight.

 

Mina filmtips för stunden är: In The Loop och They Came Together. 

Mina favvo tv-serier just nu: Wet Hot American Summer: First Day of Camp, The Thick of It och Better Call Saul.

Mina låtar: 

Kaja Gunnuffsen - Syden 

Future Islands - Balance

Wyles & Simpson - Stormy Skies

Lady - Money

Havoc - Tear Shit Up

 

Bringthenoise
20.08.2015 kl. 12:35

Majlistan

Vad är ditt mål under maj månad?

Att göra mentala framsteg.

Vad kommer du vara beroende av?

Kombinationen av mys och gos.

Vad står det i ditt första inkomna sms för maj månad?

’’Ding dong! Du har säkert inte mitt nummer, men som Krista Siegfrids vill jag sluta göra dåliga musikvideon och anlita dig både för dem och för romantiska eskapader. Jag är x3m:t trött på min pojkvän’’ Okej, den sista meningen improviserade jag.

Hur ser en typisk maj-morgon ut för dig?

Ganska typisk.

Kommer något hända denna månad som aldrig hänt tidigare?

Kommer att ordna en ytterst intrikat origami kurs på sveaborg! Efter att alla konstverk blivit färdiga kastar jag dem iväg med vinden. Detta kommer lära alla deltagare att allt de skapar eller finner vackert till slut försvinner. Om ni har barn eller har sett ett barn på gatan i 5-10 års åldern så anmäl dem med!

Vilka låtar finns på din spellista för maj?

Spellistan Sommar ’15 är allt man kan önska sig musikaliskt och för de fattiga är Spotify Premium allt man kan önska sig ha pengar till. En blandning av en massa genrer, fast denna gång lämnade jag bort PKN p.g.a. att de inte tycks vara populära.

 

Är det något du vill ha mindre av denna månad som du hade för mycket av förra månaden?

Allmänt accepterade åsikter som någon av mina studerande kompisar kan komma med, vilket leder till att jag får nicka ytterst energiskt åt min väns banbrytande teorier om vår existens.

Är det något du vill ha mer av denna månad som du hade för lite av förra månaden?

Profetior.

Smider du redan planer inför sommaren?

Jodå, det är ytterst spännande och friktions skapande.

Bästa drycken i maj!

Sex on the beach ;;))))))) sex. on. the. fucking. beach. ;)

Vad är det finaste någon sagt åt dig hittills under månaden?

’’Elias, har du någonsin besökt ett turkist fängelse?’’

Vad hoppas du att någon ännu kommer att hinna säga åt dig innan månaden är slut?

’’Om Marvel kommer göra en film om The Defenders (ordinära människor som hjälper The Avengers på gatunivå) så kan George Zimmerman bli deras ledare?’’

Bringthenoise
27.05.2015 kl. 19:58

Avengers in May

... och så sa jag, att nej du kommer inte att få delta nästa gång vi går på bar mitzvah! Oj, nämen ursäkta, jag höll på med en diskussion och märkte inte att ni läste min blogg! 

Ni har säkert alla haft en bra vapp och tillbringat den med människor ni hyser varma känslor för. Det har även jag, till viss mån. Vissa av er har kanske marscherat och protesterat för arbetarnas rättigheter och därmed informerat världen om er fattigdom. Det är helt okej, ni får vara fattiga! 

Bla bla vappens händelser. 

 

Jag såg nya Avengers filmen! Min första reaktion var och är ännu: Wow! 

Jag förstår inte hur Marvel har fått med alla dessa stjärnor och så smidigt balanserat deras screen time. Stjärnor som t.ex. Beats by Dr. Dre, Adidas, Audi, Gillette, Samsung och den otippade favoriten: John Deere. Det känns som om John Deere på riktigt representerade USA:s hjärta i den här filmen. Gammalmodig, lite sliten och i behov av reparation. Jag medger att jag fällde en tår då jag insåg symboliken eller symbolismen. 

Förutom denna rörande berättelse om varumärkenas symboli... någonting, kunde man märka att Marvel också försökte berätta en annan saga. Den handlade om Iron Mans low-key experiment, som gick ut på att koka upp en robot med syftet att skydda dem emot ufon och andra dubiösa karaktärer. Det experimentet falerade storligen och han skapade i misstag den skrämmande roboten Ultron! Någon riktig fara utgjorde Ultron inte. Han... eller den gick i bitar oftare än en kinesisk produkt av något slag. Eller italiensk sportbil om det är en bättre liknelse? Och Ultron tog inte heller lifvet av teamet fast den skulle ha kunna gjort det många gånger. Pahisen är därför mer av en mulkku, som på baren går in i andra, beskyller dem om att ha gått in i honom, måste kastas ut av dörrvakten men vill totalt ännu fortsätta med festen. Därför borde han döpas om till Mulktron.

En tumblr gif här i mellan! Vanlig bildtext brukar lyda: ''When you been hurt so many times and you had enough''. Hahah tonårsflickor!

Robert Downey Jr. var som vanligt en humoristisk uppenbarelse och vid det här laget skulle han kunna citera hela Mein Kampf och det skulle anses vara fyndigt och roligt. Chris Evans fortsätter rynka sina ögonbryn och säga saker som ’’If the world doesn’t need to be killed, then why are you trying to kill it?’’. Scar-Jo försöker på ett trovärdigt sätt leka att hon är lika stort monster som Hulk. Hon vill att de tillsammans skall lämna civilisationen eftersom de båda är så farliga. Poser. Chris Hemsworth talar med djup röst. Mark Ruffalo är konstant nervös och osäker över det mesta och hänger med Downey Jr. som drivved, men yttrar dock repliker som ’’I’m not sure about this, what if I’m this bad hulk guy and stuff’’. Hawkeye dör inte! Elisabeth Olsen och Aaron Taylor Johnson är typ ryssar eller något och förklarar i en horribel brytning om hur ’’Stark bomb lied in front of my face for two days and I want kill’’.

Tvåans klimax tyckte jag var mer logisk än första filmens. Mulktron tar i princip en hel stad med sig i luften och ämnar göra den till en exploderande meteorit. Jaa, okej, det är logiskt bara för mig. I första filmen springer Black Widow, Hawkeye och Captain America omkring och gör ingen skillnad alls. Seriöst, det är inget som hindrar armén att ta över för deras del. Eller är Black Widow jätteviktig med typ en Sig Sauer? Piu Piu. Men nu flyger en hel stad i luften och bara hämnarna har koppi på hur de skall handskas med händelserna. Så jag tycker det är nice hur de har skapat illusionen om att hela teamet faktist gör någon nytta.

Plus: Bra action, ett par bra skämt och alla Avengers behandlades bättre i den här filmen.

Minus: Ultron var helt paska och romansen mellan Hulk och Black Widow var helt paska.

Ps. Jag såg The Dark Knight på nytt och den fick Avengers att se ut som Superhero Movie.

Bringthenoise
06.05.2015 kl. 01:22

What It Do.

Bienvenido, mi nombre es E.J. aka The New CEO of Tidal aka Madonnas Placenta Dealer aka Soinis Finlandssvenska Son aka Calle Haglunds Gångstils Coach aka Kimmo Sasis Vän Utanför Riksdagen aka Vän Till En Som Röstat På Persut - Till Skillnad Från Krista Kosonen aka Bring The Jytky.

Och tjena, tjena. På grund av valresultatet och resultatet det har för framtiden, så känns isen jävligt tunn. Jag tänkte alltså därfär vidga mina vyer till de tre kronorna. Så... uhmm... hur går det med allt det där gamla judeguldet ni fått från nazisterna under andra världskriget? Måste väl vara... fett nice? 

Inom de senaste dagarna har inte så många bra nyheter hittat sin väg till mina öron. Riksdagsvalet gick av stapeln och förde med sig informationen om att jag antagligen inte kommer överens med en del människor i detta land. Själv röstade jag på en kvinna, för så mycket som jag skojar med feminismen så är jag ändå inte helt inkapabel av logiska tankar. 

 

 

Det enda man kan göra just nu är en infiltration. Någon måste helt enkelt göra samma sak som Tony Halme. Var finlandssvensk, bli känd, bli dekis, ställ upp som sannfinländare, kom in i riksdagen och dö inte (viktigt), utan sabotera hela partiet inifrån. Det är dags för en snabbare takinkääntö än en av de där gubbarna som flashar främlingar.

En sak jag dock förhåller mig ytterst positivt till, förutom aids, är den nya Batman v. Superman trailern! Jag njuter stort av superhjältsfilmer men har fått nog av Marvels sätt att göra dem. Så när Batfleck frågade Superman om han blöder, och senare konstaterade att det är en av sakerna han kommer göra i framtiden, blev jag ytterst glad. Hoppas han bara inte ställer samma fråga av Supergirl.

På veckoslutet välkomnade jag ett par vänner tillbaka från Australien. Eller jag var inte närvarande då de blev överraskade samt överrumplade av jubel och omfamningar. Jag anlände till festen en timme senare och behövde inte ta del av de mest intensiva gullighets känslorna. 

 

 

Nästa kväll var jag i Berghäll. Bland annat fick jag se två individer nästan ta lifvet av varandra över vem som var först i kön på pizzastället, samtidigt som några hevare sjöng da dirlandaa i bakgrunden. På vägen som förde mig närmare mitt hem antastade en ytterst ivrig knarkare vår buss. Det är möjligt att det var mitt fel eftersom jag var den enda som blev av och knarkaren hann springa framför bussen och stoppa den. Han var entusiastisk på att slå och skulle ha en lovande karriär med slaginstrument, men den natten lyckades han inte med rytmen utan med att spräcka sönder glaset på bussens dörr. Mina vänner måste hoppa av bussen och gå långa vägar hem! Hahah! Good times.

 

 

I’m not wearing hockeypads! 

Bringthenoise
21.04.2015 kl. 11:25

En Fullständigt Nödvändig Uppdatering

1. Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då?

Desperate Housewives. Alla de där spännande medelålders-kvinno-vibbarna och den ständiga draman. Vem får den största psykopaten i medelåldern efter sig? Vem var alla de nya karaktärerna (i medelåldern) som uppenbarade sig efter att alla tänkbara medelåldersproblem tog slut? Delicious.

2. Vad ville du bli när du blev stor när du var barn?

När jag var barn tänkte jag ofta på hur det skulle gå när jag blev stor. Nära relationer till närmaste och när tiden var kommen skulle jag närma mig ett drömjobb, först vara nära att få det och till slut när jag var färdig också få det!

3. Vilken är din favoritdoft?

Ni vet Apocalypse Now? Och den där milifaijan som säger att han älskar doften av napalm på morgonen? Jag tog reda på hur det doftar och måste säga att doften av napalm när det kommit i brinnande och fräsande kontakt med en människa är bäst! I mean who’s got the grill on? I smell something cooking. Mums!

4. Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du?

Kontaktar Al Gore så han hinner göra en dokumentär om det. ’’I mean this situation is just awful, my professor used to put balloons up in the air!’’

5. Om du var en stor stenbumling, var skulle du vilja ligga still då?

Antagligen på en hög höjd, ovanför en brasiliensk slum. De heter typ ’’kokstäder’’? Deras s.k. hus tål ju inget. Så vid rätt tillfälle skakar jorden till, jag åker iväg, nynnar på ’’like a rolling stone’’ och plöjer igenom plåt som Stubb plöjer igenom vänstrar på sin cykel.

6. Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du var av det motsatta könet?

Drake skulle göra ett större intryck på mig.

7. Vilket är ditt favoritverktyg?

Fattiga människor. Speciellt ester!

8. Vad gör du om tio år?

Har antagligen blivit poet vid det laget. 

9. Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:

''Hej, det är Jörn Donner. Jag är din biologiska far.''

10. Om du var skitbra på att sy, vad skulle du sy då?

Alla H&M’s kläder. Då skulle alla de där malesiska fem åringarna få lite problem med karriären!

11. Om du kunde gå tillbaka till dig själv som liten och ge dig själv ett enda tips för framtiden, vad skulle det vara?

Fast du kommer vara ytterst ung och liten, så måste du stoppa 9/11, det blir så mycket lättare för dig att resa till New York då!

12. Vad tycker du om ordet hen?

J.J. Karjalainen hittade på ordet ’’hän’’ och ingen hade problem med det? Han är dock en bra musiker så jag förstår det allmänna godkännandet.

13. Vilket är ditt bästa recept och varför, får vara mat eller bak?

Eller får det?

14. Vad tycker du om köttkonsumtion?

Jag brukar höra orden ’’medveten konsument’’. Jag är medveten om köttets existens, men är själv en idisslare!

15. Är du beroende av något?

Här tror jag det lönar sig att skriva något gulligt och inte kanske om ens riktiga beroenden? Att äta glass med mina kära vänner på svenska teatern!

16. Vilken musik triggar din nostalgiska sida mest och varför?

Lata Mangeshkar - Tuhje Dekha To. Jag växte upp i Indiens kastsystem. Jag var en av producenterna för Slumdog Millionaire.

17. Vad gör dig riktigt förbannad?

Avada Kedavra förbannelsen. Jag tycker vi borde införa någon slags säkring på trollstavar. Jag menar, ett litet barn skulle ju kunna få tag på sina föräldrars och i misstag döda någon!

18. Har du något riktigt bra husmorstips?

Hahaa! Könsdiskriminering! I got you silly bitches now!

19. Ragga eller bli uppraggad?

Jag tror mera på en själslig kontakt, som formas under en intensiv försåelse om att våra kön bara är redskap för patriarkatets förtryck!

20. Är du lik dig nu, som du var när du var barn?

Låter lite orimligt att jag skulle se ut som när jag var barn. Jag är ju inte en dvärg.

Bringthenoise
23.03.2015 kl. 21:45

 

 Elias J. Forsman, 22 år

 

Åbo / HKI

 

Hej, det är jag som är innehållsansvarig på Ratata för den här bloggen!

 

Veckans blogg 01.04.16 - 07.04.16 (r.i.p. in pieces)

 

Instagram

Spotify

Twitter